Reflectie lijnen en halsbanden

Waarom een reflectie lijn of halsband

De reflectie hondenlijn / halsband is ontworpen om de zichtbaarheid en veiligheid van honden en hun eigenaren te vergroten tijdens avondwandelingen of bij weinig licht. Met reflecterende stiksels die licht weerkaatsen wanneer er een lichtbron op schijnt, zoals autokoplampen of straatverlichting. Zo zorg je ervoor dat je beter zichtbaar bent voor andere weggebruikers.

Vergeet niet om altijd verantwoordelijkheid te nemen voor de veiligheid van je hond en gebruik te maken van andere veiligheidsmaatregelen, zoals een goede verlichting of een knipperend lampje dat aan de halsband van je hond kan worden bevestigd.

Naar eigenwens

Bij ons vind je hondenlijn en halsbanden die met liefde en vakmanschap zijn gemaakt om aan de unieke behoeften van jou en je trouwe viervoeter te voldoen. Wat maakt onze lijnen zo bijzonder? Allereerst gebruiken we materialen die duurzaam en veilig zijn. Er is keus uit verschillende kleuren, diktes en lengte. Hierdoor is de keuze groot.  De lijnen zijn gemaakt van touw.

Onze passie voor honden en het buitenleven heeft ons geïnspireerd om deze speciale lijnen te ontwerpen en te creëren. We hebben de perfecte lijn voor elke gelegenheid.

Als je vragen hebt of specifieke wensen, staan ik altijd klaar om je te helpen. Ik hoop dat je iets vindt waar jij en je hond dol op zullen zijn!