De jachtlijn

Waarom een jachtlijn?

Een jachtlijn, ook wel bekend als een sliplijn of werklijn, is een hondenlijn en hondenhalsband in een. 

Met de toevoeging van een slimme stopknoop op de jachtlijn kun je erop vertrouwen dat de halsband niet te strak komt te zitten, waardoor je viervoeter comfortabel en veilig blijft tijdens de training. Ook zit er een stop knoop op de jachtlijn die er voor zorgt dat de lus niet te groot wordt, en dat de lijn dus niet ongewenst af gaat.

Voor honden met een lange vacht kan het vinden van de halsband soms een uitdaging zijn tussen zijn vacht. Maar maak je geen zorgen, want onze jachtlijn biedt de perfecte oplossing! Dankzij het ontwerp kun je de lus zo om doen.
Met de jachtlijn heb jouw trouwe viervoeter moeiteloos en snel gevangen!

Of je nu bezig bent met gehoorzaamheidstraining, jachttraining of gewoon geniet van lange wandelingen in de natuur, onze jachtlijn biedt de ultieme flexibiliteit en controle. De jachtlijn is geschikt voor alle rassen en maten. Geef je hond de vrijheid om te bewegen en te leren, en geniet van de onvergetelijke band die je met hem opbouwt tijdens jullie avonturen samen. Geen halsband nodig.

  • De halsband is makkelijk te verstellen met de knoop
  • Met een stopknoop zodat de halsband niet te strak komt te zitten.
  • Deze lijn kan meegroeien met puppy’s

Traditionele jachtlijn en verstelbare jachtlijn

We hebben 2 typen jachtlijnen in ons assortiment. De traditionele jachtlijn en een verstelbare jachtlijn

Het verschil is dat je de verstelbare jachtlijn ook op verschillende lengtes kunt gebruiken. De lengte kan versteld worden door de musketon en de ringen die aan de lijn zitten, daardoor is hij makkelijk te verstellen. Ook is het mogelijk om deze lijn om je heen te hangen zodat je handsfree kunt wandelen met je hond.
 

Naar eigen wens

Bij ons vind je hondenlijn en halsbanden die met liefde en vakmanschap zijn gemaakt om aan de unieke behoeften van jou en je trouwe viervoeter te voldoen. Wat maakt onze lijnen zo bijzonder? Allereerst gebruiken we materialen die duurzaam en veilig zijn. Er is keus uit verschillende kleuren, diktes en lengte. Hierdoor is de keuze groot.  De lijnen zijn gemaakt van touw en of biothane.

Onze passie voor honden en het buitenleven heeft ons geïnspireerd om deze speciale lijnen te ontwerpen en te creëren. We hebben de perfecte lijn voor elke gelegenheid.

Als je vragen hebt of specifieke wensen, staan ik altijd klaar om je te helpen. Ik hoop dat je iets vindt waar jij en je hond dol op zullen zijn!