Voor de viervoeters die graag alleen op avontuur gaan

Het plaatsen van de naam van je hond en het telefoonnummer op zijn halsband of lijn is super handig omdat het zorgt dat je hond makkelijker teruggevonden kan worden als hij wegloopt. Wanneer je hond gevonden wordt, kan degene die hem vindt je meteen bellen, waardoor je hond sneller terug is. In geval van nood, als je hond gewond raakt of hulp nodig heeft en jij bent niet in de buurt, kan iemand je snel bereiken om je te laten weten wat er aan de hand is. Daarnaast helpt de naam op de halsband mensen om je hond gerust te stellen doordat ze hem met zijn eigen naam kunnen aanspreken.

4Leash maakt halsbanden en hondenlijnen voor jouw trouwe viervoeter. 

Geef je hond een unieke en veilige look met onze uitgebreide opties voor gepersonaliseerde halsbanden en lijnen! Je kunt kiezen uit drie manieren om de halsband of lijn van je hond te personaliseren, zodat jouw trouwe viervoeter altijd veilig en makkelijk terug te vinden is:

 1. Halsband of lijn bedrukken:

  • Voeg direct de naam van je hond en jouw telefoonnummer toe op de halsband. Dit zorgt ervoor dat je hond altijd herkenbaar is en dat mensen je makkelijk kunnen bereiken als hij verdwaalt en voeg eventueel ook andere belangrijke informatie zoals “Niet aaien” of “Angstig” toe.
  • Kies uit verschillende kleuren, lettertypen en stijlen om de halsband helemaal naar jouw smaak aan te passen.
  • Perfect voor honden die graag op ontdekking gaan, zodat je altijd verzekerd bent dat je contactgegevens zichtbaar zijn.
 2. Naamplaatje:

  • Een gepersonaliseerd naamplaatje van Biothane aan de halsband of lijn van je hond. Biothane is duurzaam, waterbestendig en makkelijk schoon te maken, ideaal voor actieve honden.
  • Het naamplaatje wordt bedrukt  met de naam van je hond, en een telefoonnummer (deze komt onder de naam).
  • Het Biothane naamplaatje is stevig en kan tegen een stootje, waardoor het perfect is voor honden die graag buiten spelen.
 3. Tag:

  • Kies voor een traditionele tag gemaakt van Biothane die aan de halsband hangt. Deze kan gepersonaliseerd worden met de naam van je hond, jouw contactgegevens en andere belangrijke instructies.
  • Biothane tags zijn waterbestendig, duurzaam en eenvoudig schoon te maken, wat ze ideaal maakt voor elke situatie.
  • Beschikbaar in verschillende designs kleuren om perfect bij de stijl van je hond te passen.

Met onze personaliseerbare opties voor halsbanden, naamplaatjes en tags zorg je ervoor dat je hond altijd herkenbaar en veilig is. Of je nu een avontuurlijke hond hebt die graag op ontdekking gaat,  of gewoon extra zekerheid wilt, onze producten bieden de perfecte combinatie van stijl, veiligheid en gemoedsrust. Personaliseer zelf de halsband, het naamplaatje of de tag naar jouw smaak en behoeften, en zorg ervoor dat iedereen die je hond vindt je direct kan bereiken en weet hoe ze het beste met je hond kunnen omgaan. Kies voor stijl, veiligheid en gemoedsrust met onze gepersonaliseerde accessoires voor je hond!